De mooiste rondreizen op maat ver weg,

maar denk ook aan Europa!

Reizen op maat

Rondreizen vind ik zelf het mooiste wat er is, heerlijk om te verblijven op verschillende bestemmingen en elke keer weer verrast te mogen worden door een “nieuwe omgeving”.

Tip van Caroline: Costa Rica

Een aanrader en één van de veiligste en mooiste landen in Midden-Amerika is Costa Rica. De biodiversiteit is enorm, je vindt er regenwouden, vulkanen, mangroven en tropische stranden met talloze diersoorten.

Bezoek tijdens je reis het National Park Tortuguero, een beschermd kust- en zeegebied, waar je zowel per boot als te voet naar toe kan gaan. Het park is bekend om zijn schildpadden, die elke zomer hier komen om hun eieren te leggen in het zand.

In het nevelwoud Monteverde dat zich bevindt op een hoogte van 1330 meter hangt vrijwel altijd nevel tussen de bomen. Het woud herbergt veel verschillende soorten zoogdieren, vogels- en plantensoorten.

CBTravel_rondreis op maat_Costa Rica

Op grote hoogte kun je tussen de boomtoppen doorlopen via een traject van verschillende hangbruggen. Echte avonturiers kunnen hun hart ophalen bij de Sky Trek en de route zwevend langs stalen kabels afleggen, waarbij je met 70 km per uur naar beneden roetsjt. Een bezoek aan de kolibrie- of vlindertuin is ook een must do!

Onderweg overnacht je in ecolodges waar je omgeven wordt door de natuur of je verblijft in leuke boutique hotels nabij het strand of te midden van een koffieplantage?

Je kan de mooiste rondreizen maken in de wereld, ook in Europa. Denk bijvoorbeeld aan een tour langs agriturismo’s in de mooie regio’s van Italië, van de ene blokhut naar de andere blokhut reizen of een hotel/huisje bespreken in Scandinavië.

Informeer bij mij naar de mogelijkheden, sommige landen zijn ook geschikt om met een camper te reizen, in groepsverband of op pad te gaan met je eigen privéchauffeur of -gids.

Graag laat ik je ervaren hoe leuk het is om de wereld te ontdekken!

Alle voordelen op een rij:

Persoonlijke aandacht voor, tijdens en na de reis

Éen vast contactpersoon

Complete verzorging
van A tot Z

Optimale service

Prijs-kwaliteitverhouding

Zekerheid, aangesloten bij ANVR en SGR

Tijdens een persoonlijk gesprek breng ik je wensen in kaart om zo een mooie reis te realiseren. Naar aanleiding van het gesprek ontvang je een reisvoorstel met meerdere opties dat past bij jouw plannen. Als het voorstel helemaal naar wens is, ontvang je van mij een boekingsbevestiging en wordt de vakantie vastgelegd.

Twee weken voor vertrek ontvang je de reisbescheiden en alle benodigde informatie. Je gaat dan goed voorbereid op reis.

Na terugkomst hoor ik graag hoe je de vakantie hebt beleefd!

Reviews van reizigers:

{

“Caroline heeft voor ons een fantastische reis in elkaar gezet. Onze nogal summiere wensen (Florida en de Bahama’s) werden perfect uitgewerkt en alles was tot in de puntjes verzorgd. Zelfs toen we ter plekke nog een kleine verandering wensten, werd dit probleemloos geregeld. Het was absoluut een droomreis! Caroline, enorm veel dank en graag tot de volgende vakantie! “

{
Fam. Wessels
{

Caroline, met slechts een paar woorden over hoe wij onze zomervakantie voor ogen hebben, weet jij feilloos de perfecte vakantie voor ons uit te zoeken.

Ik wil je daarvoor hartelijk bedanken! Wat ik vooral erg waardeer is dat je heel goed luistert naar onze wensen en deze precies op de goede manier weet te verwezenlijken. En vooral: ons budget goed in de gaten houdt!;- )

Nogmaals bedankt Caroline! Volgend jaar weer!

{
Familie Setford
{

Caroline heeft voor mij en mijn zoon Florian een fantastisch stoere reis naar Namibië geboekt ! Alles was tot in de puntjes geregeld. Twee dagen Kaapstad, transfer en goed hotel geregeld met uitzicht op de Tafelberg! Met Nomad tours zijn wij vervolgens van Kaapstad tot Windhoek gereisd in een stoere ‘ overland truck’ met een internationaal reisgezelschap. Het was heel gaaf! Prachtige locaties en een adembenemend landschap! Caroline heeft het geduld en de touch om de juiste reis op maat te boeken. Nogmaals bedankt Caroline!

{
Fam. Molenaar
{

Caroline heeft voor mij en mijn man onze huwelijksreis geboekt! Alles was zeer goed geregeld, het contact vooraf en tijdens de reis was zeer nauw en Caroline stond open voor allerlei vragen, zocht het uit en koppelde het terug! Erg fijn! Bedankt voor je goede zorgen!

{
Robin & Cheryl
{

"Wij hebben via Caroline inspiratie opgedaan voor onze reis naar Novia Scotia en Newfoundland. We wilden graag het grootste deel aldaar bepalen en plannen maar de essentiële dingen graag goed geregeld hebben.

Caroline heeft onze vlucht, camper en ferry overtochten geboekt. Ook kregen we een hoop tips voor eventuele bezienswaardigheden mee. Dit gaf ons de rust en de tijd zodat wij de rest van onze reis zelf konden invullen. Het was een reis die echt bij ONS paste. Top!"

{
J&J
{

Caroline heeft onze wensen voor de zomervakantie met twee kleine kinderen weten te vertalen in een overzichtelijk aantal mogelijkheden, geweldig hoeveel tijd we daarmee hebben kunnen besparen. Wat ik ook heel fijn vond, is dat je onze vragen rechtstreeks met de eigenaren hebt afgestemd. We hebben genoten van een zorgeloze vakantie en gaan je zeker weer inschakelen!

{
Familie Hofland
{

Hoi Caroline, we hebben het erg leuk gehad in Lissabon, bedankt voor het regelen. Was allemaal top, heel goed hotel. Ook namens mijn vriendinnen natuurlijk!

{
Mevrouw Bussenmaker
{

Bij Caroline kun je echt terecht voor goed advies. Ze denkt met je mee en oppert eens wat anders. Heel fijn en persoonlijk contact. Ze komt met leuke dingen en ze zet zich 100% in!!!

{
Eline Milton-Nederveen
{

Caroline heeft voor ons (2 vriendinnen) een prachtige reis naar Florence geregeld. Dit betrof een directe vlucht en een ontzettend leuke B&B vlakbij het centrum. Ook dacht ze mee met dingen die wij daar konden ondernemen zoals het beklimmen van de Duomo. Dank je Caroline, we hebben genoten 🙂!

{
Annemarie Dijkstra
{

Caroline heeft mij veel werk uit handen genomen door het zoeken en vinden van accommodaties in onze zomervakantie. Een klein, leuk. gemoedelijk en goed verzorgd pension in Rust, Duitsland, op 5 minuten loopafstand van attractiepark Europapark. Een prachtig en heerlijk ruime kamer in hotel Wilhelmshof in Wenen, van waar we overal met de metro in de stad konden komen. En tenslotte een heerlijk appartement in Kleinarl, Salzburgerland in Oostenrijk. Alle ruimte en voorzieningen aanwezig. Zwembad voor de deur, en uitvalsbasis voor veel wandelingen en ook veel andere activiteiten binnen een halfuur rijden. Super bedankt Caroline! Deze vakantie is voor herhaling vatbaar maar ook jouw hulp bij het boeken van een mooie en lekkere vakantie!!!

{
Marijke Feenstra